Zomertoernooi 2017

DoorTobias Verhulst

jun 21, 2017 115 views

Acht spelers trotseerden gisteren de verschroeiende temperaturen om de eerste ronden van het Zomertoernooi te spelen. Na de eerste speeldag is er al niemand meer met drie punten. PRaktisch, voor zij die de volgende weken ook komen meedoen: de eerste ronde (5' blitz) begint telkens om 20u00, de tweede ronde (25' rapid) om 20u15, en de derde ronde (60') om 21u15.

2 reactie op “Zomertoernooi 2017”
  1. Hallo, die aangekondigde staking bij De Lijn zorgt voor roet in het eten. Niet eerder dan op de vierde ronde, dinsdag, zou De Lijn terug functioneren. Een aantal deelnemers van de skog zullen goed moeten rondkijken hoe zij ter plaatse – en terug – in Niel geraken. In het slechtste geval rest er niets anders op dan een terugtrekking uit het tornooi, en hopen dat de organisatoren de reeds gestorte 35 euro willen terugbetalen.
    Ben ik nu wat te paniekerig ?

  2. Mijn levenservaring heeft me geleerd dat dikwijls de zaken op de spits gedreven worden of dat alle moeilijkheden zich alle tegelijkertijd aanbieden.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *