Terwijl heel wat Skoggers zich deze week amuseren in Burcht, werd dinsdag de laatste ronde van het jaar van het clubkampioenschap gespeeld. Tijd voor een tussentijdse evaluatie!

Reeks 1 wordt gedomineerd door Daniël, die nog geen steek liet vallen. 10 op 10, dat is mooi om het jaar te eindigen. Voor de rest zit iedereen op een kluitje en wordt het nog ultraspannend voor de podiumplaatsen.
In reeks 2 staan Frank en Erik schouder aan schouder op kop. Dries volgt op 1 punt.
Reeks 3 wordt aangevoerd door Johan, die anderhalf punt meer heeft dan Bert. Misschien kan de onderlinge partij in januari terug voor spanning zorgen?
In reeks 4 leidt Karel met 1 punt marge op Bart. Ook hier spelen beiden eind januari nog de belangrijke onderlinge partij.

SKOG wenst iedereen nog een fijn eindejaar en hoopt iedereen terug te verwelkomen (inclusief goede voornemens) op dinsdag 3 januari voor de blitz.

Een reactie op “10 op 10 voor Daniël”
  1. Eventjes een update over het Antwerp Winter Open: Met een 74 deelnemers is het tornooi niet zo heel groot. Echter in sterkte hoeft het tornooi zeker niet onder te doen tegenover andere tornooien: Met maar liefst 4 GM’s, 3 IM’s en 2 FM’s zijn er 9 titelhouders. Van deze 74 deelnemers doen er 11! SKOGGERS mee. Aanvoerder van het rijtje skoggers is Nikolaas Verhulst met 3,5 / 6. Even verderop in de rangschikking met 2,5 / 6 vinden we maar liefst 8 skoggers terug: Frank Schrickx, Ghislain Vancoppenolle, Benjamin Decrop, Carlo Doossche, Bart Peeters, Gert De Block, Hendrik Decrop en Johan Knabe. Onder deze skoggers zijn er 3 skog-duels in ronde 7: Ghislain tegen Benjamin op bord 21; Carlo tegen Bart op bord 24 en Gert tegen Hendrik op bord 25. Heidi De Swert heeft 1,5 / 6 en als hekkensluiter vinden we Karel Cuyvers terug met 1 / 6.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *