Het Antwerp Winter Open toernooi van 2011 zit erop. Er deden twaalf SKOG’ers mee, op een totaal van 74 deelnemers. De laatse ronde was op de topborden zacht gezegd enigszins vreemd, met enkele rare partijverlopen en een geweldpleging door één van de deelnemers. Verderop in het peloton was er één SKOG’er die een prijs in de wacht sleepte: Nikolaas werd tweede in de categorie tot 2100 ELO met 5.5 op 9.

_LEESMEER_

De uitslagen van de andere SKOG’ers: Lino en Frank scoorden 5 op 9, Benjamin en Gert 4/9, Ghislain, Hendrik, Heidi, Johan en Bart 3.5/9, Carlo 3/8 (hij moest forfait geven voor de laatste ronde) en Karel 2/8 (plus een bye-punt). Twee opvallende prestaties komen van Ghislain met een TPR van 1768 en Heidi met een TPR van 1662. Dat is respectievelijk 221 en 380 punten boven hun nationale ELO’s, hoewel beiden ongeveer op het niveau van hun FIDE-ELO presteerden.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *