Een nieuw jaar, een nieuwe speeldag voor het clubkampioenschap!

In afdeling 1 werd er uitgekeken naar de topper tussen Willem en René. In een taktisch gevaarlijk middenspel hield René het hoofd het koelst, won een kleine kwaliteit en daarmee de partij. Voor het eerst dit seizoen is er sprake van een kloofje van anderhalf punt. Tony won overtuigend van Nikolaas. Dries en Pascal deelden het punt in wederzijdse tijdnood met een zeer onduidelijk stelling op het bord._LEESMEER_

In reeks 2 vocht de top 4 onderling een robbertje uit. Luc was de enige die met een vol punt huiswaarts kon keren, maar Jan blijft wel de kopgroep aanvoeren.

Reeks 3 was voor de zwartspelers: Jacques, Alejandro en Mart wonnen alledrie. Vooral Jacques blijkt in Béthune een nieuws schwung te hebben gevonden, want zijn winstpartij was zeer overtuigend. Herman blijft bovenaan het klassement prijken, op een halfje gevolgd door Kenneth.

In reeks 4 waren het dan weer alle witspelers die victorie mochten kraaien. Jef, Ghislain en Bart springen daardoor omhoog in het klassement en bezetten meteen de top drie.

Ow ja, een gelukkig 2015 voor allen. Dat de elopunten u allen dit jaar rijkelijk moge toestromen!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *