Wat een team!
Zij stonden op de 2de plaats, wij op de 4de.Spanning dus bij voorbaat verzekerd. Op rating waren we wel duidelijk de meerdere, maar wat zeggen die cijfertjes? Veel!
Dries had al gauw een stuk en enkele pionnen meer. Met groot materiaal kwam hij langs alle kanten binnen: 1-0. Na 4 uur spel maakte El Capitan er 2-0 van. De hele partij stond ik een kwaliteit voor, maar mijn tegenstrever had een sterk loperpaar. Niet gemakkelijk. Ik liet me nog vangen door mijn toren te laten opsluiten. Met een randpion tegen konng alleen haalde ik het punt binnen. Lino stond de hele partij iets beter met zijn loperpaar, dat echter niet stand hield. Gelukkig won hij een pionnetje. In het eindspel domineerde Linos loper het vijandelijke paard en liep die pion naar dame: 3-0. Jan speelde de langste partij van de hele zaal. Eerst stond hij beter, daarna gelijk en opeens was hij er de kwaliteit bij ingeschoten. Jan vocht voor wat hij waard was (veel!) en zo rond de 50ste zet won hij opeens een volle toren met een leep zetje! Even later dus 4-0 !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *