4TT start vanavond

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 8, 2021 499 views
2 reactie op “4TT start vanavond”
  1. Mijn deelname aan dit tornooi wordt afgebroken. Ik wil hiervan reeds mijn collega’s uit de reeks verwittigen. Mijn pc blokkeert sinds gisteren op het lychess systeem. Nochtans verliepen de eerste 8 à 10 zetten op een normale manier, maar nu niet meer. Dit werkt hier op Firefox, maar ook Google Chrome of Microsoft Edge veranderen daar niets aan.
    Overige systemen zoals bijv. gameknot werken wel prima.
    Spijtig.

  2. Het euvel lijkt hersteld, ik kan de draad weer opnemen. Sorry voor enige verwarring. Op hoop van zege.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *