Aanmelden etentje

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

mrt 7, 2013 122 views

Zondag 17 maart spelen we de laatste ronde van de Interclub-competitie met alle ploegen thuis. Hopelijk wordt het een even succesvolle speeldag als vorige zondag met – wie weet – 2 ploegen op het podium. In ieder geval gaan we na afloop gezellig eten. Wie gaat er mee het IC-seizoen feestelijk afsluiten?

10 reactie op “Aanmelden etentje”
  1. De massale toeloop van volk de laatste maanden in acht nemend, ook op zondagavond doet mij er aan twijfelen of het een goed idee is om daar in die heksenketel een etentje te organiseren. Mss moeten we uitwijken naar een andere locatie, in de buurt ?

  2. Zondagavond zal het redelijk rustig zijn in het MLS, volgens Kristien. We hebben vannacht een reservering gemaakt voor een 15-tal plaatsen, tegen 19h. Wij hopen dat er nog mensen bijkomen, hoe meer zielen hoe meer vreugd. En de rode wijn (volgens Herman héle goede !) bij het eten wordt door de club betaald !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *