Tijdens de halve finales van de Beker Adams dinsdagavond wonnen Alain en Pascal hun partij van respectievelijk Dries en Jan. Opmerkelijk: beide partijen duurde slechts 17 zetten. Daar zat het scherpe spel zeker voor iets tussen. Volgende dinsdag worden de finale en de troosting gespeeld, terwijl de partijen live becommentarieerd worden in de grote zaal voor het publiek. Iedereen welkom!

Finale: PascalAlain
Troosting: JanDries

3 reactie op “Alain en Pascal naar finale”
  1. Alain en ik speelden al eerder eens in het zaaltje: voor de troosting van de Beker in 1997, exact 20 jaar geleden dus. Toen was er nog sprake van de ‘Beker Stuer’ en was ‘het zaaltje’ het lokaal waar schakers die wensten te roken tijdens de partij naar werden verbannen.

  2. Volgens mijn datebase heb ik 4 keer tegen Pascal gespeeld ! 2 Klubkampioenschap 1 Beker en 1 x tegen de kerstman 2 jaar gelden in Deurne 🙂 zal zeker een heel boeiende partij worden !

  3. Ik heb er nog twee meer: Een Gameknot-partij uit 2010 en een partij uit het toenmalige Neventoernooi van 1990. Ik was toen 14 jaar en verloor in minder zetten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *