Anand-Kramnik

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 9, 2008 418 views

Nog komende dinsdag start ook de wereldkampioenschapsmatch tussen Anand en Kramnik. Als ik het goed heb, wordt de winnaar wereldkampioen? Hoe dan ook, het wordt ongetwijfeld een spannende strijd. In de nieuwe poll, willen we weten wie jou favoriet is. Stemmen kan in de linkermarge!

Naar verluidt zal er trouwens een actiecomité worden opgericht voor de terugkeer van de oude kruk. Slechts een derde van de stemmers vond de nieuwe kruk beter…

7 reactie op “Anand-Kramnik”
 1. De krukken ogen mooi, maar zijn niet praktisch (zelfs gevaarlijk als je een pint te veel op hebt)

 2. In plaats van een stomme poll in te vullen zou het veel leuker zijn te wedden voor een pint. Twee jaar geleden zette ik 100 euro op Betsson, de enige keer in mijn leven dat ik eens iets op internet gokte. Ik gaf Anand als wereldkampioen. Natuurlijk won toen Topalov.
  Hier gaan we : uit wraak wed ik, voor een pint, dat Kramnik wint. Kan niet missen, het rijmt zelfs.

 3. Heb de indruk dat dezelfde krukken, in het wit, ook in de vernieuwde
  ATV studio staan. Zie bvb “Wakker op Zondag” (elke zondag om 10u).

 4. Inderdaad Luc, ik had dezelfde bedenking deze morgen.

  En ivm met dat actiecomité, ik begrijp niet waarom er niet eerst wordt geluisterd naar de mensen ? Een poll zegt niets over de redenen, en mochten die nu eens bijelkaar gegooid worden in groep, dan onstaat er tenminste nog een debat waarna een nieuwe poll misschien heel andere resultaten geeft.

 5. Tja, actiecomités of niet, de krukken passen in een bepaalde stijl waarvoor de uitbaters duidelijk hebben gekozen. Dat gaan ze niet zomaar verandereren, tenzij er plots een boost komt van rugklachten. Ik zou zeggen: zet ze in een mooi kringetje, ga erop zitten, relax en drink een pint.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *