Benny wint laddertoernooi

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

mei 31, 2019 269 views

Een druk gespeeld toernooi was het laddertoernooi dit jaar, en dat was niet anders tijdens de laatste ronde afgelopen dinsdag. Voor heel wat nieuwe Skoggers die in de loop van het seizoen SKOG kwamen binnengewandeld was het de ideale opwarmer voor het Clubkampioenschap in september. In totaal waagden 29 spelers hun kans tijdens het toernooi. Wijnand stond al enkele weken onbekommerd aan kop, maar deze keer was de volledige top 6 aanwezig om hem het vuur aan de schenen te leggen. Benny daagde Wijnand uit, won de partij en springt daarmee over Wijnand naar de top van de ladder. Proficat, Benny!

Een reactie op “Benny wint laddertoernooi”
  1. Tja, dat was een harde slag om deze belangrijke prijs aan mijn Hollandse neus voorbij te zien gaan. Anderzijds zouden mijn
    Rotterdamse clubgenoten kunnen denken dat ik me bij een vereniging met slechts goedwillende amateurs had aangemeld.
    En ik moet zeggen: Benny heeft mij beschaafd afgedroogd en dus dik verdiend het ladderkampioenschap naar zich toegetrokken. En ik bewaar een positieve herinnering aan de start bij deze schaakclub !

    Wijnand Dobbinga

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *