Tussen 26 en 30 december namen 3 Skoggers deel aan het Kersttoernooi van het Franse Bethune. In de A-reeks scoorde Nils 5,5 uit 9 (TPR 2293). In de B-reeks behaalden de broers Hendrik en Benjamin beiden 4,5 uit 9, beiden met een TPR tegen de 1900! Uitschieter was ongetwijfeld Benjamins overwinning in de tweede ronde tegen een Fransman van 1946.

5 reactie op “Bethune 2009”
  1. Een paar jaar geleden nam PdK deel aan het Kersttornooi van Deurne in dergelijke outfit, overigens tot groot jolijt van het zeer talrijke publiek. Ik kan het niet zo goed zien, maar het is m.i. ditmaal Pascal niet. Is dit misschien een (te) kleine foto van Heidi op Deurne’s jongste editie van 18 dec 2009 ?? Daar heeft ze me ’s anderendaags op de quiz niets over verteld !

  2. Katten zijn intelligente dieren. De muts heeft misleidende oortjes, om kleine argeloze woelmuisjes in de val te lokken en te finaliseren tot een doktoraat-waardig hapje !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *