Spektakel in reeks 1 van het clubkampioenschap. Roger had Nikolaas volledig in een houdgreep gewrongen in het middenspel. Nikolaas kon niet anders dan zijn stukken op een hoopje stapelen op de damevleugel; de koningsvleugel was compleet weg. Roger leek op een overweldigende winstpartij af te stevenen, maar geraakte slechts heel moeilijk door de vesting._LEESMEER_ Uiteindelijk kwam het eindspel T, P + 2p vs T, L op bord, wat Nikolaas wonderwel nog remise wist te houden. Knappe partij! In de andere inhaalpartij in deze reeks versloeg Pascal na hard labeur Lino.
Pascal komt naast Ricky aan kop, Nikolaas volgt op korte afstand.

In de tweede reeks won Tobias in de opening een centrumpion van Jan, maar verzuimde vervolgens het af te maken: remise. Tobias, Frank en Richard voeren nu samen het klassement aan.

In derde reeks solliciteert Quinten nu duidelijk voor de titel na winst tegen Herman. Enige achtervolger Guy won van Jef.

In vierde reeks versloeg Patrick Kenneth. Het klassement werd wel wat door elkaar geschud door de algemene forfait van Richard. Vermits die nog maar 4 partijen had gespeeld vervallen deze partijen.

Vijfde reeks was al volledig bijgewerkt, en speelde dus niet tijdens deze inhaalronde.

4 reactie op “Nikolaas doet een Houdini”
  1. Als er projectielen door de lucht van de speelzaal klieven, overweeg ik ook algemeen forfait hoor.

  2. Aiaiai.
    Gelieve volgende keer fouten wel te melden via de link hierboven ‘Meld een fout/klacht’. Toch bedankt 🙂

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *