Het Belgisch Kampioenschap schaken zal dit jaar dicht bij huis gehouden worden, ideaal dus om eens eens deel te nemen! Noteer alvast dat het plaats vindt van zaterdag 6 juli t.e.m. zondag 14 juli. De organisatie werd toegewezen aan Liga Antwerpen en zal gespeeld worden in het Sint-Gummaruscollege in Lier. Bart en Tobias zorgen voor de link met SKOG want zij treden respectievelijk op als lid van de kernwerkgroep en wedstrijdleider. Maak er iets moois van, jongens!

14 reactie op “BK 2024 – save the date”
  1. Is het BK open voor iedereen? En weet iemand of je ook er voor kan kiezen om bv enkel in de weekends mee te spelen? Kijken ze naar je land van woonst, geboorteland, of bij welke bond je bent aangesloten? Zo veel vragen … Dank aan eenieder die antwoorden heeft! 😇

  2. Je kunt het nog steeds afzeggen.Tenslotte,schaken primeert op alles.

  3. Lars, het BK is open en is steeds 9 ronden Zwitsers, elke dag een partij van zaterdag tot zondag. Iedereen die een Belgisch stamnummer heeft, kan deelnemen. En ik denk ook diegene die dat niet hebben, maar wel zijn aangesloten bij de Fide. Alleen kan die dan geen Belgisch Kampioen worden. Enkel in het weekend spelen zal geen optie zijn. Soms (maar dat zal van de organisator afhangen) is het mogelijk op voorhand 1 of 2 afwezigheden te melden.

  4. Ik zal het goede voorbeeld geven, schrijf mij maar al in in de rubriek Skoggers in toernooien buiten de club. Mijn Inschrijving bij Lier zelf kan nog wel ettelijke maanden wachten, tijd zat.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *