Bobby Fischer overleden

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jan 18, 2008 490 views
7 reactie op “Bobby Fischer overleden”
  1. Interview op Radio 1 met Robert Schuermans, notoir bewonderaar van naamgenoot Robert.

  2. Einde van een schaakicoon waar elke speler van mijn generatie heeft naar opgekeken en die velen heeft geïnspireerd. Op het eind was hij vooral een karikatuur van zichzelf, maar toch doet het iets om te horen dat hij definitief naar Caissa is vertrokken. Benieuwd wat de kranten gaan schrijven…

  3. Ik vrees dat Bobby heel eenzaam gestorven is. Als Amerikaan in Ijsland rond half Januari. In een kliniek weliswaar, maar Ijsland is zo verschrikkelijk koud en donker, daar zou ik misschien zo al doodgaan. Vermoedelijk had hij geen familie rond zich, ik wil hopen dat hij Ijslandse kameraden bij zich vergaard had. Maar ik twijfel er aan. RJ Fischer is vermoed ik gegaan zoals hij kwam, eenzaam, a lone wolf, maar wel het beste wat schakend Aarde ooit overkwam.

  4. Het uitgebreide interview op Radio 1 met Fischer-bewonderaar Robert Schuermans kan je hier beluisteren (vanaf 11:20). Zeker de moeite!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *