De tweede ronde in Brasschaat leverde voor de spelers van Oude God weinig verrassende resultaten op. Wie moest winnen deed dat meestal ook en wie tegen een sterkere speler uitkwam verloor.
_LEESMEER_
Een overzicht: in het meester toernooi speelde Daniël opnieuw remise. In het open toernooi wonnen Werner, Rudi, Alain, Frank, Benjamin, Jef, Kenneth, Gert en Hendrik. Nikolaas speelde remise en Tobias, Guy, Luc, Jeroen, Patrick, Johan en Ghislain verloren. Na twee ronden heeft alleen Alain nog het maximaal aantal punten.

Lino en Heidi hebben een bye genomen en er was één onderling SKOG duel (waarin Bejamin won van Guy). De score vandaag was dus 10/17, wat de totale score op 18 uit 35 brengt.

Tot slot: zoals alle jaren is er tijdens het toernooi van Brasschaat ook een dagelijkse oploswedstrijd. De winnaar van de eerste ronde was Tobias.

8 reactie op “Brasschaat 2010”
 1. vandaag zal mijn 100% skore wel gedaan zijn met zwart tegen een vrouwelijke GM ! brrrr stress

 2. Dit wordt inderdaad opletten geblazen. Jef was volgens mij ook bevangen door het zekere babegehalte van deze dame. Een vrij goede stelling was plots gesmolten als sneeuw voor de zon 🙂
  Mijn raad Alain : kijk vnl. naar het bord.

 3. Als mannen zoiets zeggen als jij nu, Gertje, dan heb ik zin om een minirokje aan te doen en voor een diep inzicht te zorgen, om alle troeven die ik heb uit te spelen.
  Misschien kan ze gewoon beter schaken dan jullie ? 😉

 4. Gert
  wil ik dat jouw stelling smelt als sneeuw voor de zon moet ik dan straks een topje aandoen?

 5. heb de partij Jef nagespeeld stond snel moeilijk maar van haar ga ik totaal geen last hebben hoor trouwens mijn tegenstandster van ronde 1 was ook een vrouw 🙂 schaken doe ik tegen de stukken niet tegen de mens !
  word zeker een zware klus heb zwart en dan gaat ze nog twee zetten van mij extra krijgen ook nog 🙂 eens benieuwd of ze basman of hippo kan afstraffen …..

 6. Doe maar Lino. Dit tornooi heeft sponsors die daar volgens mij niet over vallen. Zeker nu schaken toch niet als een sport beschouwd wordt kunnen we lekker onszelf zijn.

 7. ze was dus sterk de madam! ze offerde een stuk tegen drie pionnen en dit was zeer moeilijk te verdedigen voor mij ging dan ook direct de mist in paar zetten later mocht ik de blokjes in de doos doen

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *