In de tweede ronde zijn de ELO-verschillen nog steeds groot, maar toch waren er dit keer al enkele onverwachte uitslagen. Nils (tegen Patrik) Nikolaas, Roger, Jeroen en Ghislain wonnen volgens verwachtingen. Willem en Benjamin verloren van sterkere tegenstanders. De opmerkelijkste uitslagen kwamen van Jan, die een driehonderd punten sterkere tegenstander versloeg, en Hendrik die lang beter stond maar uiteindelijk verloor. Bart en Rudi speelden onderling remise en ook Tobias hield een sterkere tegenstander op remise.

_LEESMEER_

5.5 op 9 dus, de onderlinge duels niet meegeteld. Morgen staat er met Tobias vs. Bart weer één SKOG-duel op het programma. In het klassement hebben Nils, Nikolaas en Jan nu 2 punten, Bart, Tobias en Rudi 1.5, Willem, Roger, Patrik, Benjamin, Jeroen en Ghislain 1 en Hendrik voorlopig nog 0.

3 reactie op “Brasschaat ronde 2”
  1. Ja Jan V, heel mooie score. En tellen die elo punten nu ook nog mee voor de nationale elo ??

  2. Tegen Robert verloor ik de pedalen in een Draak.Maar na de partij analyseerden we, maar Nils en Stefan Dockx (beiden snel gewonnen) kwamen erbij zitten. Jongens, ik die dacht d

  3. Tegen Robert verloor ik de pedalen in een Draak.Maar na de partij analyseerden we, maar Nils en Stefan Dockx (beiden snel gewonnen) kwamen erbij zitten. Jongens, ik die dacht dat ik iets van de Draak kende.Echt een spektakel als die Stefan gaat analyseren.Maar op het einde zei hij: zoiets speel ik nooit, veel te ingewikkeld, is een loterij. Leuke avond gehad!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *