De achtste ronde was een bijzonder slechte voor de Oude God, met een totaalscore van 6 uit 16 (Guy zet het toernooi niet meer voort). De enige winnaars waren Roger, Jan en Hendrik. Remises waren er voor Daniël, Nikolaas, Bart (diens zevende remise al), Frank, Benjamin en Tobias. Werner, Rudi, Patrik, Rudi, Johan, Ghislain en Heidi verloren.

_LEESMEER_

Doordat een aantal SKOG’ers het toernooi goed begonnen zijn komen er nog wel enkelen in aanmerking voor prijzen. Naast te toppers die nog eventueel een hoofdprijs kunnen halen doen bijvoorbeeld Roger en Rudi het nog goed ten opzichte van spelers met gelijkaardige ELO. Aangezien de gegevens over de ratingprijzen niet te vinden zijn is het echter moeilijk te zeggen of zij daarvoor nog in aanmerking komen.

5 reactie op “Brasschaat ronde 8”
  1. 90-60-30 per eloreeks. Maar in een systeem van ‘ratingprijzen niet delen’ weet men nooit of men in aanmerking komt voor een ratingprijs. Men is resultaatblind en is hierdoor nagenoeg verplicht om elk remiseaanbod te weigeren.

  2. @Gert: sheidingspunten zijn nochtans heel eenvoudig te berekenen hoor, zeker in het Buccholz systeem.

  3. Gisteren werd het prijzengeld vastgesteld en
    alle prijzen werden met 10% verlaagd.
    wegens minder dan 150 betalende inschrijvingen.

  4. Ja, die zijn natuurlijk te berekenen. Maar niet als je zelf nog in een ingewikkelde stelling zit en je voortdurend bij de arbiters moet gaan informeren naar reeds binnengekomen resultaten. En er zijn er trouwens een pak die je dan moet (laten) checken, vele partijen beïnvloed jouw Bucholz in een open toernooi. Onbegonnen werk, soms krijg je zelfs geen info van de arbiters zodat je ook nog eens pas zeker kan zijn van een uitslag als je die met eigen ogen hebt tot stand zien komen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *