In de laatste ronde van het 11de Brasschaat open speelde Daniël een erg mooie technische partij die hem een vol punt en een gedeelde vijfde plaats opleverde.  Werner was het toernooi uitstekend begonnen en had nog kans op een prijs maar verloor. Bart beëindigde het toernooi met een winst, na voordien zeven remises gespeeld te hebben. Verder wonnen ook Benjamin, Tobias, Ghislain en Heidi

_LEESMEER_

Hendrik speelde remise, wat volstond om hem de prijs van beste jeugdspeler op te leveren. Nikolaas, Frank, Jan, Rudi en Johan sloten het toernooi af met een nederlaag. Opmerkelijk daarbij is dat Rudi uitkwam tegen de tegenstander die twee ronden eerde tegen hem forfeit had gegeven, en nu weer meer dan een half uur te laat was. Heel wat spelers speelden de laatste ronde niet meer mee: Rudi, Patrik, Roger en Guy. Rudi won wel nog een ratingprijs in de categorie -2200.

Verder kreeg de SKOG naar jaarlijks gewoonte ook de prijs voor de club met de meeste deelnemers aan het toernooi en wonnen Nikolaas en Tobias gedeeld de oploswedstrijd die in de marge van het toernooi werd georganiseerd.

De eindstand van de SKOG’ers is als volgt:

Daniël 6.5 punten,

Werner, Bart en Roger 5.5 punten

Rudi, Hendrik, Benjamin en Tobias 5 punten

Nikolaas, Patrik en Rudi 4.5 punten

Frank, Jan en Ghislain 4 punten

Johan 3.5 punten

Guy en Heidi 2.5 punten

Het volledige eindklassement is te vinden op de toernooisite, alsook verschillende sets foto’s.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *