Opvallende waarneming: de SKOG’ers verloren bijzonder weinig in deze ronden. In ronde vier verloren Johan en Heidi van respectievelijk Hendrik en Roger in onderlinge SKOG-duels. Verder verloor in ronde vier ook Guy en in ronde vijf Hendrik, na lange tijd standgehouden te hebben tegen Robert Schuermans. Dit waren echter alle nederlagen in twee ronden! Wel werd in deze ronden veel remise gespeeld. In ronde vier speelden Daniël, Rudi, Bart, Frank en Jan remise. In ronde vijf waren er remises in de onderlinge duels RudiNikolaas en BartTobias en in de partijen van Werner, Rudi, Frank, Jan, Benjamin, Guy, Ghislain en Heidi.

_LEESMEER_

De overwinningen kwamen in de vierde ronde, naast de twee SKOG-duels, van Werner, Nikolaas, Patrik, Benjamin, Rudi, Tobias en Ghislain. In ronde vijf wonnen Daniël, Roger en Patrik. In het klassement staan Daniël en Werner mee op kop met 4.5 punten. Verder hebben Nikolaas, Patrik en Rudi 3.5, Rudi, Bart, Roger, Jan en Tobias 3, Frank, Hendrik, Benjamin en Guy 2.5, Ghislain 2 en Johan en Heidi 1.5 punten. Het volledige klassement is te vinden op de toernooisite.

Vanavond zijn de partijen van Daniël en Werner op de twee eerste borden live te volgen.

Een reactie op “Brasschaat ronden 4 & 5”
  1. Ook maar eens on topic: boeiende strijd in Brasschaat, leuk om enkele partijen on line te kunnen volgen. Voor vanavond: go Daniël & Werner! Et les autres aussi, natuurlijk…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *