Het Belgisch Kampioenschap in Namen is begonnen. Skog heeft 2 afgevaardigden in de Open Reeks: Carlo en Luc.
In de openingsronde geraakte Carlo niet verder dan remise, Luc verloor van 2000+._LEESMEER_

Luc zal ons trouwens van beider avonturen op de hoogte houden in dit verslag!
Succes allebei!

6 reactie op “Carlo en Luc in Namen”
 1. Leuk verslag! Gelukkig is het minder warm dan vorige week, met da teveel aan zon in de toernooizaal…

 2. @ Carlo en Luc: veel succes in Namen ! Geeft er een lap op !

  @ Luc: Dhr Alain kon maandagavond de slaap niet vatten, nadat hij op het BK te Namen de partijen had gevolgd van twee personen, die we hier voor de anonimiteit Dhr. CD en Dhr. LP zullen noemen. Hij had behoefte aan wat psychologische bijstand en een nachtelijke babbel, die ondergetekende, zoals een goede psychologe beaamt, gegeven heeft.
  Verder ontken ik alle betrokkenheid en is mijn naam, zoals altijd, Haas.

 3. Luc remise tegen Daniel Oger (1904). Flink van onze jongen !

 4. @Jan: ’t was wel niet helemaal verdiend, maar ja, het is wel op het bord gekomen. En had het de laatste ronde geweest, ik zou waarschijnlijk wel doorgeduwd hebben.

 5. Over zomertornooien gesproken. Vluchten kan niet meer. Aan malafide clubleden die ons vroeger in September kwamen vertellen dat ze in Canada een IM norm bij mekaar hadden gespeeld, hebben we vandaag de dag een minzaam lachje over. Nils speelt lowprofile een tornooi in Paris. Geen artikels op Skog website, noch op forum. Hij speelt daar 4-12 juli, parallel aan Namen. Enig opzoekwerk verraadt dat hij in een A-groep zit als 52e op 55 spelers, in een groep (hou u vast) van 2655 elo tot 2230 elo. Bangelijk. Nils heeft 1 op 4, en staat op dit ogenblik 48e.
  Toi toi Nils, doe het goed, heb je een kaartje “Belgique” aan je bord, of staat er warempel gewoon “SK Oude God (Vieux Dieu) ?” -:) Groeten vanuit Namen/Mortsel, en ik hou je in het vizier en in mijn gedachten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *