4 reactie op “Carlo en Rudi in Wijk aan Zee”
  1. Alweer een mooi verslagske, Carlo 🙂
    Ik strijk er komende zaterdag neder. Maar wel eerst pampers, babymelk en Zwitsal gaan kopen 🙂
    Zaterdag schoot Timman wel een enorme bok zeg met dat offer op h7. Iets gelijkaardigs had ik voor in Aalst dit jaar. Kamsky’s ‘blunder’ gisteren vond ik al minder onbegrijpelijk. Ik zou het enkel onbegrijpelijk vinden als hij de +9.00 van De Block-Hiel uit het AWO 2011 niet tot een goed einde had kunnen brengen.
    Allè hopelijk is die boot daar weg tegen zaterdag. Want ik wil zwemmen in ongerept gebied.

  2. Correctie. Ere aan wie ere toekomt. Het was niet Sun Parks, maar Center Parks Strandhotel Zandvoort. Ik krijg hier niets voor hoor !

  3. Ik heb het al meermaals gezegd: we zouden Carlo moeten sponsoren zodat hij voor ons (en bij uitbreiding alle bezoekers op onze website) zo’n verslagen online zet. Altijd een lust om te lezen, alsof je er zelf bij was. Tussen een pintje of een bridgke door zal ik wel eens polsen of de laatste partij op remise is geëindigd.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *