Eindelijk nieuws uit de stad der mattentaarten. Als is dat wel niet om over naar huis te schrijven. Ronde 1 verloor Carlo van 2200+, maar vooral ronde 2 en 3, waren dramatisch met nederlagen tegen 1500+. Commentaar van Carlo na ronde 4: “net gewonnen tegen kind in 7 zetten. Betaal daarvoor een hotel in Geraardsbergen!”
Vandaag volgen ronde 5 en 6, met hopelijk meer succes.

8 reactie op “Carlo in Geraardsbergen”
  1. Wij zijn gisteren Carlo’s moreel gaan oppeppen in Geraardsbergen! Het zal vanaf nu enkel beteren. Nils werd 15de in de blitz, hoe freak moet je zijn om de dag na Vlissingen te gaan blitzen in Geraardsbergen?

  2. Mmm, ik denk dat je best nog eens naar Geraardsbergen gaat, want net berichtje ontvangen van Carlo: “Ontsnapt aan verlies tegen 1600 elo. Remise en 1,5 op 5”.

  3. Enkele troostende woorden van de voorzitter voor zijn penningmeester…maar hij heeft gelijk, vooral bij jeugdspelers..en er lopen straks in Brasschaat ook weer een paar van dat soort rond!!!

  4. En zeker als het Nederlanders zijn. Dan is het dubbel bedrieglijk. Daarvan zijn er gelukkig niet veel in Brasschaat.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *