Doordat er enkel remise werd gespeeld in de eerste afdeling van het clubkampioenschap wijzigt er weinig in de stand. Pascal blijft aan de leiding. Nikolaas lijkt nog de voornaamste concurrent voor de titel. _LEESMEER_

In de tweede reeks krijgt Carlo de geschenken naar zich toe geworpen. Zonder te spelen deed hij toch de beste zaak doordat concurrent Tobias verloor van een sterk in vorm zijnde Kenneth. Met 3 punten voorsprong op de rest lijkt niemand Carlo nog te kunnen afhouden van reekswinst.

Wél onverwacht spannend wordt het in reeks 3. Leider Heidi moest immers haar meerdere erkennen in Jef, waardoor het plots drummen wordt bovenaan in het klassement. Ghislain, Heidi, Paul en Bart zijn maar enkelen van de mogelijke eindoverwinnaars.

Ondertussen werd er druk gespeeld in het laddertoernooi. De koplopers konden hun positie consolideren. Bert, Daniël en Bart blijven dus bovenaan staan.
In de Skotto is er geen houden aan Pascal die leidt met 29 punten. Wim en Mart volgen met respectievelijk 11 en 10 punten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *