C&D-toernooi

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 14, 2009 415 views

Na een sterke start leken er voor de Skoggers in Gent wel wat kansen op tafel te liggen. Vooral Wim werd na zijn 5 op 5 extra in het oog gehouden maar struikelde voor de eindmeet met 5/7. Carlo behaalde 4,5/7 en Jan V en Gert strandden op 3,5.

4 reactie op “C&D-toernooi”
  1. Wim was ook de enige in het veld die kon winnen van de latere winnaar. In een complexe partij.

  2. Tornooiwinst voor een niet-geklasseerde speler ?
    Zie berichtje in laatste reacties van vandaag.

  3. Mijn eerste 2 partijen op de 2de speeldag waren – zoals Gert terecht opmerkt – zeer complex. In beide partijen werd er geofferd op mijn koningsstelling. De eerste partij liep het goed af, maar in de tweede partij had ik zoveel tijd gestoken in het uitrekenen van de beste voortzetting, dat ik op het einde enkele minuten te weinig had om het punt binnen te halen. De laatste partij liet ik gewoon een stuk instaan en was de eindzege weg. Toch een leuk toernooi!

  4. Ja Wim heeft heel goed tegen mij gespeeld, had hij het tornooi gewonnen was het meer dan terecht. Jammer (voor hem) heeft hij het laten liggen tegen luc en heb ik dan kunnen winnen (met een beetje geluk) van luc. Zeker een leuk tornooi, voor iedereen aan te raden, jammer dat ik (en waarschijnlijk wim ook) volgend jaar niet MOGEN meespelen ;-).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *