CK, IC of ZT?

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

dec 18, 2013 196 views

Ook al eens afgevraagd of je nu het beste scoort in het Clubkampioenschap, Interclub of Zilveren Toren? Welnu, ingelogde Skoggers kunnen vanaf nu hun statistieken bekijken via het menu in ‘Mijn Skog’. Deze statistiekenpagina zal later nog uitgebreid worden.

7 reactie op “CK, IC of ZT?”
  1. En dan vergeet je LK nog. Ligakampioenschappen. Tja, met al die afkortingen ………

  2. vanaf nu is statistisch bewezen dat ik meer partijen win als remise speel.
    en dan durft iemand mij een schuiver noemen

  3. En Tobias, vanaf nu zou ik Jan V veiligheidshalve maar niet meer opstellen in de ZT, hihihi.

  4. Stel Bert Bal op, Tobias! Puntjes zeker binnen… overigens vind ik dat die statistieken geen juist beeld geven.Er zou moeten rekening gehouden worden met het gewogen gemiddelde van de elo tegenstand en de speelomstandigheden, alsook met welke ploegmaats men heeft moeten spelen(soms wordt Lino verplicht door zijn maats om op winst te spelen,wat zijn statistieken natuurlijk helemaal vervalst , want dat zijn de partijen die hij dan wint) en partijen tegen een te sterke tegenstander zouden niet meegeteld mogen worden alsook partijen die te lang duren of die na middernacht beslist worden en ook wanneer het leeftijdsverschil meer dan 20 jaar bedraagt.Zoals ge ziet, statistieken zeggen niet alles……

  5. Jan, als ik de partijen waarbij het leeftijdsverschil meer dan 20 jaar bedraagt negeer, dan zijn er voor jou echter te weinig partijen voor een representatieve weergave. Enkel je partijen tegen Carlo komen dan in aanmerking 🙂

  6. Ik ben de allerlaatste die moet overtuigd worden van het risico van blind vertrouwen op statistieken. Desalniettemin, Bert Bal is wel goed bezig.

  7. statistisch gezien is onze Roemeense F16 evengoed bezig. ideetje voor een ic skotto: wie wint het snelste?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *