We zijn anderhalve maand bezig met het clubkampioenschap, dringend tijd dus voor een eerste blik naar de stand, een update, een stand van zaken, een round-up, een tussenstand!

In reeks 1 voert nieuwkomer Benjamin het klassement aan, op een punt gevolgd door René en Nikolaas die wel minder partijen speelden. In reeks 2 is al een klein kloofje ontstaan tussen Patrik en Jan en de rest van het peleton. In reeks 3 staat Herman bovenaan het lijstje, achtervolgd door Paul met een punt en een partij minder. Reeks 4 belooft uiterst spannend te worden. Momenteel staan de helft van de deelnemers op een gedeelde eerste plaats. Dat zijn Ghislain, Bart, Karel en Jef.

In het laddertoernooi neemt Bart de leiding over.

In de Skotto staat Jan autoritair aan de leiding met 22 punten. Wie kan hem nog bijhalen?

4 reactie op “CK: stand van zaken”
  1. Uitslagen CK 28/10 : Wim-Willem 0-1, Benjamin-Tony 1/2, Nikolaas)Lino 1-0 ; Carlo-Guy vH 1/2 ; Herman-Jacques 1-0, Paul-Mart 1-0, Gert-Heidi 1-0, Alejandro-Kenneth 0-1 ; Ghislain-Matthias 1-0, Jef-Karel 1-0, Rudi-Bart 0-1 en Frank-Jan 1/2.
    Quinten gaf algemeen forfait.

  2. Ik heb geen verslagje Tobias, ik heb zelf gespeeld tot na half een ’s nachts – al wat ik kon doen was de uitslagen doorgeven.

  3. Dan doens we het maar een weekje zonder verslag. De uitslagen zijn in ieder geval ingevoerd.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *