Het is bijna zover: dinsdag 9 september start het nieuwe clubkampioenschap. De reeksen zijn ingedeeld, de speeldagen zijn gekend.  Een recordaantal van 46 Skoggers, waaronder heel wat nieuwelingen, neemt deel, verdeeld over 5 reeksen. Reeksen 1 t.e.m. 4 spelen een dubbelrondig toernooi. In reeks 5 wordt er een enkele ronde gespeeld. Alle info op de Clubkampioenschap-pagina.

ps: denk eraan: morgen 1e ronde van het blitzcriterium.

8 reactie op “Clubkampioenschap”
  1. Ja ‘k! K’en wete wel da’k nog mag meespeule in 2e dank zij het aafzegge van den Daniel en van de veurzitter, maar da geeft ni, en ik bedank al min supporters en min vrènden, en min wuuf en allehaar, en al wa’k na nog mot doene es een beke epo pakken, en make da’k nondeju alles win, sèmpel, ah ja !!

  2. Jan Viaene ?? Is ontkiemd in de West-Vlaamse klei, of ben ik mis ?
    Opm. : Rutger Beke is wel vrijgesproken van epogebruik hè.

  3. Za 6 sept. begint het Skog schaakweek-end. Eerst was er afgesproken dat we met de medewerkers/vrijwilligers gingen eten in de Pita-bar, waar we een paar dagen geleden besteld hebben. Toen kwam er een verzoek om te gaan eten in het ML Teatercafé zelf, op voorwaarde dat we daar à la carte konden eten. Dat is vannacht nagetrokken : we eten zaterdagavond in het Teatercafé om +/- 1900h met +/- 10 à 15 mensen. Ik moet alleen de Pita-bar nog afzeggen morgen. Gegadigden om mij te beschermen ? Tlf 0495 684189.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *