Heimwee of niet?

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

aug 27, 2008 256 views

Wie er dinsdag was, kon er niet naast kijken of zitten: het café staat vol nieuwe barkrukken. Gedaan met de klassieke houten barkruk die al enkele generaties meegaat. In de plaats staan gloednieuwe design-barkrukken. Heb jij heimwee naar die oude maar degelijke kruk, of vind je die moderne kruk toch beter zitten? Laat het weten in de poll links!

8 reactie op “Heimwee of niet?”
 1. Vanmiddag zit ik een kwartiertje in het Teatercafé. Er komt een grote dikke bosduif binnengevlogen, het arme dier, gek van paniek vindt de uitgang langs de deur niet meer terug en vliegt overal tegenaan als een overjaarse mot. Overal pluimen, de art deco lampen lopen gevaar. Dirk van het Teater grijpt een nieuwe barstoel, die zijn godzijdank nogal hoog geconcipieerd, boven in de hoek waar de duif zich schuil houdt. Hij kan er net niet aan, aan de duif. Besluit om op de rand van de barstoel te gaan staan, met één voet, eventjes, een fractie van een second, grijpt het arme dier in d’r kont, overal pluimen, zakt terug op zijn normale niveau (Dirk, nvdr), en wandelt met de trofee buiten, om het dier langzaam aan terug buiten paniek te brengen en het te laten vliegen. De hele show, inclusief de Humo, de Standaard en een Duvel : 2,70 euro. Ik krijg stilaan het gevoel dat ik nergens meer kan komen zonder dat er rare dingen gebeuren.

 2. Dat is zo, maar het meest onrustwekkende is dat uw actieve bijdrage niet
  meer vereist is: gewoon aanwezig zijn veroorzaakt al calamiteiten…

  Ge hebt toch en passant gevraagd wat de duif vindt van de krukken ?
  Of had ze de poll al beantwoord (en een cookie gekregen) ?

 3. Sorry, ik kom nog even terug op die duif. Toen ik het dier zag panikeren binnenin het Café, schoot me die ene slogan door het hoofd “Onze stielkennis is uw tevredenheid”, die ik de dag voordien ergens op een tweedehandse autoverkoop had zien uitgestald staan. Met het dier dicht bij een mogelijk luguber einde, dacht ik plotseling dat dit wel eens een opperbeste slogan zou kunnen zijn voor toekomstige of zelfs voor huidige plagiaat-begrafenisondernemers !
  De duif ontkwam, voorlopig, maar een tevreden overledene is, alhoewel geen kiezer meer, toch een aanzet naar een dynastie van opvolgers (als klient, niet als ondernemer).

 4. Als is de kans met een ontsnapt rund natuurlijk kleiner dat die zich aan het plafond verstopt.

 5. Je weet maar nooit. Een beetje genetisch knippen en plakken en je rund vliegt vrolijk alle kanten uit.

 6. Kijk, kijk, 1 september komt er aan, en de leraren worden wakker. Dat knippen en plakken opent m.i. interessante mogelijkheden voor een nog zeer dynamische alleenstaande ! Kan je daar dinsdag wat uitleg bij geven ? Het knippen moet je dus zeker niet al te letterlijk nemen ! Sorry kindertjes beneden de 11 jaar, off the website you go, bedtijd, morgen is het school.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *