In reeks 1 van het clubkampioenschap vergroot Pascal zijn leiderspositie dankzij een vrij vlotte overwinning tegen Patrik. Guy speelde een nagenoeg perfecte partij tegen Roger en bouwde zo een winnende stelling op tot hij pardoes een paard in liet staan.
In reeks 2 pleegden de broers Verhulst een dubbelslag. Nikolaas versloeg Andrej en komt daardoor alleen aan de leiding omdat Tobias medekoploper Wim C versloeg dankzij een ‘gaffel’ (woorden van Wim). Jan V komt zich nu mee aan de top moeien na een snelle winst tegen Herman._LEESMEER_
In reeks 3 zagen we een bizarre partij tussen de nummers 1 en 2. Richard N won al in de opening een stuk van Gert. Die nam echter het initiatief over en won in middenspel zijn stuk terug, en daarbovenop nog een volgend stuk. Toch wist Richard laat op de avond in het eindspel het punt nog binnen te rijven dankzij vrijpionnen op de a- en h-rij. Quinten nestelt zich op de tweede plaats na een mooie aanvalspartij tegen Wim V.
In reeks 4 zien we dat Peter even afstand neemt van het peleton dankzij een overwinning tegen Karel.
In reeks 5 komt Dries terug opzetten, op een half puntje van leider Sven.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *