Clubkampioenschap 20-21

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 26, 2020 274 views

Terwijl uw bestuur een heropstart van de dinsdagse clubavond voorbereidt (daarover hopelijk snel meer), en daarvoor nog wacht op groen licht van de stad Mortsel, openen we de inschrijvingen voor het Clubkampioenschap dat in september start. We hopen dat dit in quasi normale omstandigheden kan doorgaan, al is het natuurlijk nog afwachten hoe de toestand dan zal zijn. We hopen uiteraard dat iedereen terug meedoet en we eindelijk terug 'voor echt' kunnen schaken. Inschrijven kan door te reageren op dit bericht of toernooleider Pascal een bericht te bezorgen. 

10 reactie op “Clubkampioenschap 20-21”
  1. Ik doe ook mee, op hoop van zegen. Correctie: … van zeges.

  2. Ik weet het echt nog niet , dat kotteke waar we boven spelen is toch wel klein voor zoveel (en veel oudere) mensen. En met met welke uitbater ? Ben stopt ermee…

  3. Ken stopt er idd mee, dus het zal wat afwachten worden wat de bar betreft. Verder zullen we afwachten hoe de voorschriften in september zijn. September is nog ver maar in afwachting zijn we al afspraken aan het opstellen voor een zomertoernooi. Eén van die afspraken zal een beperkt aantal speler per avond zijn (in verhouding met de m² van de zalen).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *