Stilaan komt het einde van het clubkampioenschap in zicht, maar zowel in reeks 1, 2 als 4 moet alles nog worden beslist, ook na de inhaalronde van dinsdag.

In de eerste reeks won Stijn overtuigend van Roger, die naar eigen zeggen al ontevreden was van zijn eerste zet. Stijn komt daarmee naast Frank in het klassement. Beiden kunnen nog steeds naast leider Pascal komen om SBB-puntjes te tellen. Patrik versloeg met een grapje Ricky._LEESMEER_

In de tweede reeks kreeg Jan V de kans om naast leider Nikolaas te komen en dit zag er lang ook zo naar uit. Jan won tegen Carlo een kwaliteit en de rest leek een kwestie van techniek, maar toen nam hij een pionnetje te veel. Carlo vond de mooie weg naar herhaling van zetten en dus remise.

In de titelstrijd in reeks 4 won Richard B de belangrijke match tegen Paul B. Zowel Paul, Richard als Oleg blijven in de running voor de titel.

In reeks 5 tenslotte is Dries al wel kampioen maar werden ook nog enkele inhaalpartijen afgewerkt. De Svennen deden het daarin prima: Sven E versloeg Marc, Sven S nam de maat van Arthur

6 reactie op “Clubkampioenschap”
  1. Carlo die “de mooie weg naar herhaling van zetten en dus remise” vindt? Verwondert me niks! Sinds vorige week is hij immers bijzonder beslagen in die materie … 🙂

  2. Deze keer geen onterechte indruk gedwongen te zijn tot het aanvaarden van een verkeerd geplaatste claim …

  3. Komt dat zien ! Nu dinsdag, topmatch tussen Sven Serneels en mij ! Beslissend voor wie op de laatste plaats komt te staan in de rangschikking … spannend !

  4. Inzetten bij CD, wie er wint en in hoeveel zetten. Minimum 5 euro per gok, mag meer. Uiterlijk dinsdag 12.00h op mijn email adres, betalen cash in het MLS om 20.00h 50 procent wordt uitgekeerd, de rest blijft bij CD voor administratiekosten en beleggingen in schaakvriendelijke rommelkredieten.

  5. Helaba ! Er mag dan ook een schaakvriendelijk procentje richting mij komen dan !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *