In reeks I was Daniël een maat te sterk voor Patrik en was het voor de rest vooral de ronde van de underdogs. Richard versloeg Roger, terug-van-weggeweest Guy won van Jan en nieuwkomer in reeks 1 Wim speelde remise tegen Pascal, waarin Pascal nog zeer goed wegkwam.
In reeks II won Dries van Jan en deelden Carlo en Erik de punten.
In reeks III wonnen Herman en Kenneth hun partij.
In reeks IV won Karel en speelden Frank en Rudi remise.
Hopsakee, het clubkampioenschap is nu echt begonnen!

3 reactie op “Clubkampioenschap”
  1. Op een bepaald moment neem ik een pion op d5 met mijn loper.Dries denkt 10 minuten na, en ziet dan dat hij met Da5 schaak een stuk wint.Ik had het zelfs helemaal niet gezien (anders was ik van die pion afgebleven natuurlijk). Enfin, naar de bar waar Werner op het hoekje zijn pintje dronk. Wat praten, en hoe was de partij? Ik leg hem alle zetten uit (zoveel waren er nu ook weer niet) en wanneer iks zei : en dan nam ik op d5 , kwam als de bliksem : haha, Da5 schaak en stukje kwijt!! Conclusie: nu ga ik na iedere zet naar beneden aan het hoekje aan de toog zitten , daar ziet ge alles veel beter….

  2. Jan, ik kan je verzekeren dat te lang aan dat hoekje zitten het zicht niet verbetert 🙂

  3. Ondanks omnipresente security had ik een beetje last van de tumultueuze ontwikkelingen in de speelzaal en werd ik vakkundig weggetikt door Herman ‘Herminator’ Callens.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *