In reeks 1 van het Clubkampioenschap waren er 2 gelukkigen: Guy maakte brandhout van Wims opening en Roger versloeg na middernacht Dries in een onderhoudende partij.
_LEESMEER_
In reeks 2 won Patrik vlot van Herman, versloeg Jan Guy in een tactisch duel en won Bert dankzij Carlo’s hulp de partij. Lino mocht blij zijn met een half punt tegen Quinten. In de stand is het murwen aan de top tussen Quinten, Lino, Rudi en Bert.

In reeks 3 konden 6 mensen tevreden huiswaarts keren: Alejandro, Gert, Jonathan, Rudi, Jef en Jonathan. Gert is nu al titelfavoriet.

Een reactie op “Clubkampioenschap”
  1. Ik zei nog tegen Lino: “Joepie, eens geen theorie!”. Wilde een bepaalde variant vermijden, schatte de opstormende zwarte pionnen verkeerd in en kon na 15 zetten de stukken al in de doos doen. Knappe powerplay van Guy! Na een goed jaar vorig jaar, speel ik precies weer zoals een beginneling: ook tegen Dries na minder dan 20 zetten van bord, gisteren ook weer. 🙁 Het wordt nog een lang seizoen …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *