Geen al te beste derde Interclubronde voor onze teams. Alleen SKOG2 wist te winnen. SKOG3 speelde fraai gelijk tegen een op papier 300 Elopunten sterkere opponent. SKOG4 was bye, de andere drie ploegen verloren tegen sterkere tegenstanders. SKOG 2 en 3 staan daarmee op een mooie vijfde plaats en lijken nu al een probleemloos seizoen tegemoet te gaan. SKOG1 verloor van titelfavoriet Borgerhout en staat voorlopig met vier andere ploegen op de voorlaatste plaats.

2 reactie op “Interclub: enkel SKOG 2 en 3 scoren”
  1. Bart en Jeroen tikten hun tegenstanders weg alsof het beginnelingen betrof. Onderussen hadden Tobias en ik nog zicht op respectievelijk winst of remise. Dit was schaken in een zetel. Bijzonder relaxte namiddag. Jammer dat ik iets te voortvarend f5 speelde en het ontstane eindspel slecht inschatte. De man speelde 9x met hetzelfde paard in de eerste 21 zetten. Mijn remisevoorstel werd abrupt geweigerd waarna ik weer de psychologische fout maak het vuur aan de lont te steken.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *