Clubkampioenschap

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 17, 2014 320 views

Drukke avond in de club : 12 partijen CK en 1 partij Ladder. In 1e trad Tony voor het eerst in de arena, maar botste op een ontketende Nikolaas. Dries hield net stand tegen René, en Benjamins koningsaanval tegen Lino sloeg helemaal door. _LEESMEER_

Jan speelde niet goed genoeg tegen Luc in 2e, en Guy’s Dc2 was genoeg voor Patrik om de volle buit binnen te halen.

Jacques zette in 3e Alejandro opzij, en Kenneth ontliep een eeuwig schaak van Paul door met zijn koning recht in een matvoering te lopen, nul in plaats van remise ! Als hij met zijn koning naar de damevleugel was uitgeweken was er niets aan de hand geweest. Gert won wel een heel lange partij tegen Mart, en Heidi mocht op haar 2 knieën naar Compostella voor haar remise tegen Herman.

In 4e versloeg Karel Rudi Lauwers, en deelden Bart en Ghislain de puntjes. Maar het bloemstuk van de avond speelde zich net in die 4e afdeling af : Matthias won, en dat gebeurt uiterst zelden. Zo zelden dat we dat willen vieren met een dik proficiat, niet veel spelers brengen het op om jarenlang de verliespartijen aaneen te rijgen, en toch door te zetten … tot het lukt. Smaakt dat naar meer misschien ?

Van uw toevallig werkloze reporter ter plaatse. – Carlo

5 reactie op “Clubkampioenschap”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *