Oude God kwist

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 13, 2014 157 views

Dat er in onze club heel wat kwisliefhebbers zitten, is niet nieuw. Enkele keren per jaar zetten ze het schaken opzij en worden de hersenen gebruikt om de algemene kennis te testen. Meestal is een plaatsje in de eerste helft van het deelnemersveld een feit, maar voorbije zaterdagavond verliep het onverwacht goed. Een blijkbaar heel complementair team, bestaande uit Carlo, Heidi, Nikolaas, Lino, Pascal en Vanya, bleek de sterkste van 17 ploegen en mocht met mooie prijzen huiswaarts keren.

7 reactie op “Oude God kwist”
  1. Amai, proficat! Nu durf ik me bijna geen kandidaat meer te stellen voor een volgende kwis.

  2. Toch doen, Wim ! Begin december zouden we graag eens twee ploegen afvaardigen (van 6 man) naar de jaarlijkse pingpongkwis in Mortsel.

  3. Wat wil je dan ook: deze SKOG-ploeg is dan ook eersteklas kwaliteit! Gefeliciteerd aan allen!

  4. Carlo: Uw commentaar over met partij tegen Jacques klopt hellemaal niet noch met het resultaat noch met de partij op zich.Groetjes

  5. Excusa Alejandro, dat is het risico als je na een paar dagen 12 partijen wenst terug op te roepen – Iets loopt er dan wel eens ongewild fout. Kan jij het corrigeren por favor ?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *