Wegens het groot verschil in aantal gespeelde partijen is het moeilijk al enige tendensen te zien, maar we proberen even. Eén ding is wel duidelijk: reeks 1 lijkt terug gecatapulteerd naar de jaren '90 toen SKOG een periode kende tijdens dewelke in de hoogste afdeling de ene korte remise na de andere werd geschoven. _LEESMEER_

Ook nu zijn er slechts 2 partijen niet op remise geëindigd. Maar schijn bedriegt. Anno 2017 werd er voor elke partij keihard geknokt. Daniel voert momenteel het klassement aan, maar met reeds 3 remises heeft hij toch al meer toegevingen dan gewenst moeten doen.

Reeks 2 lijkt zo'n reeks te worden waarin iedereen van iedereen kan winnen. Carlo doet dat – ondanks zijn nederlaag van gisteren – voorlopig het best.

In reeks 3 won Jacques als enige al zijn partij. Hij staat dan ook op kop, samen met Gert die wel al een partij meer speelde.

Een reactie op “Clubkampioenschap”
  1. Hm, echt kort kun je de remises in onze reeks in het algemeen toch niet noemen. Gisteren hebben Dries en ik toch alweer een knokpartij tot in de late uurtjes afgeleverd…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *