Zijn er nog spelers met het maximum der punten in het clubkampioenschap? Week na week stelt zich deze prangende vraag. En jawel, ze zijn er nog! In reeks 2 hebben Patrik met 5/5 en Lucas met 3/3 nog niets afgegeven. In reeks 5A kruipt Philip met 4/4 de kop van het lijstje der maximummers binnen, waar ook Lars met 3/3 postvat. En helaas, daarmee moeten we het stellen. Nog enkele weken en deze rubriek bestaat allicht nog slechts uit één regel. Om dat te beletten, nemen we even een kijkje in de klassementen:

  • In reeks 1 staan Daniël en Dries met 3/4 aan kop, gevolgd door Pascal (3/6) en Jan (2,5/4). Traditioneel worden in deze reeks heel wat remises gespeeld. Promovendus en laagste ELO Herman kreeg tot nu toe nog geen beloning voor zijn hardnekkig bevochten partijen, waardoor hij de nul nog moet wegvegen.
  • In reeks 2 staat Patrik riant aan de leiding met 5/5, gevolgd door Lucas (3/3) en Sebastiaan (3/5). Mart, vorig jaar nog goed scorend in reeks 1, blijft wat achter (2/4), terwijl Paul in hetzelfde schuitje zit als Herman in reeks 1.
  • Met vijf remises (!) en één zege heeft Guy in reeks 3 de kop gepakt (3,5/6). Achter hem is het drummen, onmogelijk om nu al te voorspellen wie de titelkandidaten zijn. Kenneth bijvoorbeeld (3,5/7)? Of Bert (3/5)? Of Patrick (3/4)? Of misschien Jozef, die een flauwe start volop aan het uitwissen is (3)6?
  • Alejandro (5,5/7), Heidi (3,5/5) en Ghislain (3/5) lijken zich stilaan af te zonderen van de rest van het deelnemersveld in reeks 4. Best mogelijk dat dit trio straks het podium haalt, maar niets is zeker.
  • In reeks 5A zien we Arno (4/5), Philip (4/4) en Frank (3,5/5) de groep aanvoeren, al mogen we Lars (3/3) niet vergeten, evenals Max (3/4). In deze reeks moeten nog drie spelers hun eerste punten halen.
  • Dan is er nog reeks 5B, waar Ivo, Robin en Maxim elk 3/4 hebben, gevolgd door Jelle met 3/5. Ook hier valt nog niet te veel te voorspellen, want twee spelers hebben 2/3; binnen de kortste keren kunnen zij bovenaan postvatten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *