Deze en vorige week werd het clubkampioenschap voor de jeugd gespeeld.

In het kampioenschap voor spelers van stap twee leek Olivier Verheyen gemakkelijk te gaan winnen: hij startte met acht uit acht. In de laatste twee rondes verloor hij echter verrassend eerst van Jasper Dekoninck, vervolgens van Pjotr Piorkowsky. Hierdoor werd het kampioenschap in de laatste rondes nog erg spannend. Jasper won ook zijn laatste partij en eindigde zo uiteindelijk samen met Olivier met acht op tien. Op scheidingspunten won uiteindelijk Jasper nipt zijn eerste troffee. Van de spelers die voor het eerst deelnamen was Jonas Lamers de beste. Hij werd derde met zeven punten._LEESMEER_

De spelers van stappen drie, vier en vijf speelden samen in één toernooi. Hier was het veel minder spannend: Hendrik Decrop speelde een klasse te sterk voor de anderen. Hij begon met een indrukwekkende negen uit negen. In de laatste ronde kon Ruben Segers hem echter verrassen zodat het toch geen perfecte 10/10 werd. Hendriks voorsprong was toen echter al onoverbrugbaar, hij is dus kampioen met negen uit tien. Beste stap vier speler werd Michiel De Niel op de tweede plaats met acht op tien en van de stap drie spelers was Jonas Dekoninck duidelijk de sterkste: 5/10 en een mooie vijfde plaats in de eindstand.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *