Ook de Zilveren Torencompetitie is aan zijn eindspurt bezig. Tegen Mechelen 1, op papier een veel sterkere tegenstander, speelde SKOG 1 erg verdienstelijk 3-3 gelijk. Jan T, Lino en Nikolaas wonnen hun partij tegen tegenstanders die 100 of meer Elopunten sterker zijn; Daniël, Ricky en Oleg verloren. Vooral voor Daniël en Oleg zat er meer in. SKOG 2 speelde eveneens gelijk: 2-2 tegen Westerlo 3. Vergeleken met de vorige jaren verloopt de ZT-competitie voor onze ploegen heel relaxed, de resultaten zijn goed en de belangstelling neemt opnieuw toe. Er gaan dan ook nu al stemmen op om een derde ploeg in te schrijven in de competitie van volgend seizoen.

4 reactie op “Zilveren toren: twee keer gelijk”
  1. hmm… met momenten was het toch vrij hard krabben om aan het juiste aantal spelers te geraken niet?

  2. Voor sommige uitwedstrijden, ja, maar bij de start waren er dan weer spelers te veel…

  3. Geel kwam met een zeer sterke opstelling: Eddy Van Beers (2379), Kadir Nohut (2096), Sander Vandevenne (2032), Hanne Goossens (2013). Een zware uitdaging, maar onze ploeg heeft de stukken van het bord gespeeld met als resultaat een knap 3-3 gelijkspel. Proficiat, mannen (graag jullie verslag) ! Eén ding staat vast: op dit ZT-seizoen mogen we nu al met veel trots terugblikken. Quinten, ploeg 1.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *