Wat gebeurde er afgelopen dinsdagavond zoal boven het Theatercafé? In reeks 1 behoudt Pascal de leiding na een witte zege op Patrik. Dries won de titanenstrijd van Tony en onderstreept met een dikke lijn zijn favorietenrol. ((mja)) en Mart speelden remise. Mart heeft de minste ELO van de reeks, maar dat weerhoudt hem er niet van zijn stempel te drukken. Van zijn vier partijen op ons hoogste niveau verloor hij er slechts één.
Ook in reeks 2 was er opschudding. Jan zorgde voor de eerste nederlaag van koploper Gert.
In reeks 3 stond de partij tussen Benny en koploper Wim in de spotlight. In het middenspel offerde Benny een paard om vervolgens een dodelijke batterij te maken van dame en loper. In een poging schaakmat te voorkomen ging de dame alsook de partij verloren voor Wim. Na deze straffe tactiek neemt Benny met 2 uit 2 de leiding over.
In 4a haalde Bert zijn revanche op Mark en houdt daarmee koploper Mateo, die eveneens won, binnen handbereik. In reeks 4b waren er zeges voor Arthur en Hugo. Arthur verstevigt daarmee nog maar eens zijn koppositie.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *