Nog maar net hebben we onze deelname aan de nationale Interclubkompetitie in orde gebracht of er komt al een nieuwe clubtoernooi op ons af: de Zilveren Toren. Een woordje uitleg voor wie het niet kent: ook dat is een competitie tussen clubteams maar dan regionaal, d.w.z. met wedstrijden tussen de ca. 30 clubs van de Liga Antwerpen.

De competitie wordt afgewerkt in de periode januari-maart, met uit- en thuiswedstrijden op de clubavond van de thuisspelers. Dat wil zeggen dat we onze thuismatchen op dinsdagavond afwerken, onze gewone speelavond. Uitwedstrijden vallen meestal op een vrijdag, de speelavond van de meeste clubs In totaal zijn er negen rondes. We hebben momenteel één team in de hoogste afdeling en drie in de daaropvolgende afdelingen. In afdeling 1 spelen we op 6 borden, in de andere afdelingen op 4 borden. Het tempo van de partijen is zoals ons clubkampioenschap en alle partijen tellen mee voor ELO-punten. Onze wedstrijdleider Pascal zorgt ervoor dat de partijen voor het clubkampioenschap niet in de weg lopen.

We vroegen reeds op de algemene vergadering wie wil meedoen en herhalen de vraag enkel voor wie daar niet  bij was. We willen dus graag weten of je meespeelt: a) als vaste speler of b) als reservespeler. Je kunt ook beslissen bv. enkel de uit- of thuismatchen mee te doen. Laat je snel iets weten? Uiterlijk 10 november moeten wij het precieze aantal ploegen melden aan de Liga. Thnx!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *