Tegen een sterk spelende Jeroen had Daniel het niet eenvoudig, maar uiteindelijk slaagde hij er toch in het volle punt te behalen en daarmee ook zeker te zijn om zijn kampioenstitel te verlengen. Proficiat, Daniël!

In de tweede afdeling leek enkele weken geleden de strijd nog enkel te gaan tussen Carlo en Jan. Carlo verloor eerder al deze strijd, maar in de onderlinge match gisteren moest Jan dan weer het onderspit delven. Hierdoor komt Mart als mogelijke derde hond terug piepen of hij alsnog het been kan opeisen. Vrijdag (!) zal een onderlinge confrontatie tussen Jan en Mart veel verduidelijken.

In de derde afdeling won Enrique van Rudi. Daardoor strandt hij naast Alejandro in de eindstand met evenveel punten, een 1-1 in de onderlinge confrontaties, een gelijke stand in de Kashdan-punten, maar een miniem tekort van 1.25 SBB-punten. Alejandro mag zich dus opmaken voor promotie naar reeks 2. Proficiat, Alejandro.

In reeks 4 speelde winnaar Jef en Matthias een nagelbijtende match waarin uiteindelijk de punten werden verdeeld.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *