In de expertenreeks van het Individueel LigaKampioenschap behaalden de 2 Skoggers een prima resultaat. Daniël versloeg Docx en Nikolaas speelde remise tegen Rodriguez (2217). Daniël komt daarmee meteen op kop, al is de stand nog niet echt duidelijk omdat het aantal gespeelde partijen varieert tussen 2 en 6.

Update: de resultaten van de Open Reeks zijn ook beschikbaar_LEESMEER_ (vreemd genoeg te vinden onder de speeldag van 20/12). In de onderlinge SKOG-match tussen Wout en Kenneth trok Wout aan het langste eind. Frank verloor op bord 1 en Oleg verloor door forfait. Tobias won dan weer dankzij forfait en Carlo won ‘gewoon’ zijn partij.

De Liga-toernooileider vraagt trouwens de voorkeur van de spelers i.v.m. de inhaalronde.

4 reactie op “Daniël en Nikolaas sterk in ILK”
  1. Het open LK wordt (weeral) ontsierd door forfaits. Zondag zat er een reeks aan te komen van niet minder dan 4 forfaits, op een bord of 15. Ik geloof dat er een deelnemer is die nu na 4 ronden twee partijen na elkaar heeft gewonnen door forfait. Triestig. Nu wil de TL de competitie beperken tot 8 ronden ipv 9 ronden, wegens het slechte winterweer. Tussen de voorlaatste ronde in maart en de laatste ronde in april liggen echter … 5 (!) weken. Dubbel triestig. Misschien kunnen we maar beter met z’n allen uit die LK stappen.

  2. Ik had nochtans tornooileider verwittigd dat ik niet zal komen opdagen. Raar ?!

  3. De reden dat de uitslag onder 20/12 staat is dat die ronde werd uitgesteld vanwege de sneeuw. Dit was dus eigenlijk de ronde die op 20/12 gepland was.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *