In de hoogste afdeling van het clubkampioenschap deelden Nikolaas en Lino enerzijds, en Roger en Patrik anderzijds, onderling de punten. De titelstrijd tussen Ricky, Pascal en Nikolaas blijft dus uiterst spannend._LEESMEER_

In tweede afdeling komt remisekoning Tobias alleen aan kop na zijn negende remise (tegen Carlo) in 12 partijen. Hij voelt wel de hete adem van een hele rits achtervolgers: Carlo zelf, Richard die Jan versloeg, Frank, Wim en zelfs Oleg die won van Eddy.
Het klassement in deze afdeling wordt een beetje aangepast, omdat Jan forfait geeft voor zijn resterende partijen.

In derde afdeling begint de voorsprong van Quinten stilaan mathematische zekerheden aan te nemen nadat diens achtervolger Guy met forfait verloor van Herman. Jef en Marcel deelden de punten terwijl Luc won van Jef.

In vierde en vijfde afdeling wonnen in een vooruitgeschoven match respectievelijk Gert en Rudi van Kenneth en Lut.

We betreuren de zoveelste algemene forfait van dit clubkampioenschap en
hopen dat eenieder die dit jaar algemeen forfait gaf, zich volgend bezint over
zijn deelname en begrijpt dat een algemene forfait de competitie danig in de war brengt, vervalst en de schaakvreugde van de overgebleven spelers in de reeks danig aantast. Het bestuur is alvast geen voorstander van maatregelen zoals een waarborg, maar hoopt wel we dat volgend seizoen terug een forfait-loos kampioenschap kunnen spelen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *