Slechts één Mortselse deelnemer aan de feesteditie van het Open Gent en dat is Daniel. Traditiegetrouw zijn de eerste rondes niet zo zwaar voor de toppers, waaronder ook voor Daniel. De nummer 14 (!) van het toernooi won de 2 eerste partijen. Vandaag begint het echte werk met zwart tegen Jan Gooris.

update: Er zijn 2 Skoggers! Zoals steeds heeft Werner zich op het laatste nippertje ook nog ingeschreven, en won ook zijn 2 eerste partijen.

5 reactie op “Daniël en Werner in Gent”
  1. En Werner VDB wordt niet als Mortsels lid beschouwd? Hopelijk is de melding “slechts één Mortselse deelnemer” slechts een vergissing.

  2. Morgen brengt mijn Opwijk-gabber Jan Rogiers (+/-2200) een bezoekje aan de SKOG. Kan hij meedoen aan de zomerblitz en zoja, wie wil z’n sparringpartner zijn ?

  3. Gert, ik kan nog niet zeggen tegen wie hij zal spelen. Hangt van de Zwitserse paring af.
    ps: wat heeft dit met Gent te maken? Voor zo’n zaken kan je het forum gebruiken.

  4. De link met Gent is dat Jan Rogiers daar wou aan meedoen maar uiteindelijk niet genoeg congé van z’n baas kon krijgen 🙂
    Sorry it won’t happen again. Ja, Gent volg ik. Geirnaert lijkt me wel zwaar te hebben geblunderd tegen Tonoli. Alleszins chapeau voor m’n oud clubmakker ; Dutreeuw kloppen is niet echt een kermisoverwinning.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *