Daniël loopt verder uit

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jul 11, 2007 236 views

In drie boeiende partijen versloeg Daniël Pascal met 9-6 en komt daarmee op 43 punten. Quinten won van Luc en bezet nu met 34 punten de tweede plaats. Pascal staat derde met 30 punten.

6 reactie op “Daniël loopt verder uit”
  1. Had een 3 leuke partijen gespeeld tegen Kenneth.Won in de eerste ronde een stuk maar kwam in tijdnood,verloor het eindspel en de 2de match was net het zelfde.de derde ronden was remeise.Maar ben toch blij,want men midden spel was heel goed alleen mijn eindspel:)

  2. IK heb een vraagje.
    Is er al bekend hoeveel ploegen er meedoen aan interclub en wie in welke ploeg zit?

  3. Dag Benjamin, we twijfelen momenteel nog tussen zes of zeven ploegen. Er zijn veel spelers die willen meedoen, maar het komt er ook op aan genoeg reservespelers te hebben als iemand niet kan spelen. Op 1 augustus is dat definitief. De ploegen worden hier en daar anders samengesteld, op basis van Elopunten. Jijzelf blijft met je broer in een van de ploegen in vijfde afdeling, zoals vorig seizoen. Wie daar ploegkapitein wordt, is nog niet bekend, misschien wordt dat Paul Billion. We houden je op de hoogte.

  4. Ik speel dit jaar waarschijnlijk op het eerste bord van de 7de ploeg, dan moet er op dat bord al geen forfait gegeven worden 😉

  5. Met jouw Elo? Forget it! Of heeft iemand achter onze rug 24 Litouwse IM’s aangenomen…? 😉

  6. Ik dacht dat ik ze had gevraagd dat ze maar met z’n 20 zouden komen…
    Die Litouwers zijn ook niet te betrouwen!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *