Het zit erop! De meesten zijn blij want 9 dagen zwoegen kruipt in de kleren. Toch kunnen we terugblikken op een prima editie, met enkele zeer positieve uitschieters.
Allereerst natuurlijk Daniël die samen met Marc ‘den Dut’ Dutreeuw en Emanuel Nieto de hoofdvogel afschoot.
Ratingprijzen waren er voor Pascal, Lino, Nikolaas en Benjamin.
Ook in de oploswedstrijd kaapten de Skoggers enkele prijzen weg: Luc en Tobias._LEESMEER_
En natuurlijk… de prijs voor de club met de meeste deelnemers! Het demonstratiebord dat we daarvoor wonnen zullen we goed kunnen gebruiken.
En zeker ook een pluim voor de man die geen prijs meenam, maar wel 9 dagen prima werk heeft geleverd, onze 20e Skogger, Bart VT.
Dank ook aan alle SKOG-supporters die we zagen passeren (op het gevaar af iemand te vergeten): Erik, Wim, Eddy, Andrej, Werner, Frank, Roger, Karel en Nils.
19 Skoggers, een hoop prijzen en een prima organisatie. Wat wil een schaker nog meer?
Stand en uitslagen
Ronde 9: 11/19=58%
Een volledig overzicht van de SKOG resultaten vind je in dit Excelleke.

10 reactie op “Daniël ex-aequo winnaar”
  1. Ik sta laatste van degene met 4.5: ook logisch ik heb minder buch als degene die de minste buch heeft bij degene met 3.5(begrijp je?)

  2. Ik sta laatste van degene met 4.5: ook logisch ik heb minder buch als degene die de minste buch heeft bij degene met 3.5(begrijp je?)

  3. ik denk da ge ZE weer hebt omgedraaid.
    Ik dacht dat Nikolaas zowel de ratingprijs als oplosprijs heeft gewonnen

  4. 9 elo-punten winnen op 9 dagen werken, daar wordt een mens ook niet rap rijker van. Allez, als ge dat op een jaar 365 keren zou volhouden verandert dat plaatje natuurlijk. Te veel partijen gewonnen die ik verloren stond en te veel partijen verloren die ik gewonnen stond, ik lijk dus soms nog steeds op een beginneling. Voor de rest heeft het wereldje SK Oude God nog eens gezien, en hopelijk ook gewaardeerd !

  5. Ik onthoud natuurlijk het feit dat we met zoveel clubleden aan het toernooi hebben deelgenomen, elkaars partijen hebben kunnen volgen en de goede en minder goede ervaringen uitwisselen. Hoogtepunt was ongetwijfeld de ambiance tijdens de partij tussen Arben Dardha en Daniël. Een supergezellig toernooi, schitterend georganiseerd, veel bekenden gezien en enkele onbekenden leren kennen. Ik begon als 18de aan het toernooi en eindig 20ste. Niets spectaculairs dus. Wel verlies ik 10 Elopunten door ’te lage’ tegenstand: zo gaat dat als je geregeld wat laat liggen, je komt in de paringen zelden tegen een hoger gekwoteerde tegenstander uit. Pluspunt is dat ik in geen enkele partij verloren heb gestaan, strategisch goede keuzes heb gemaakt, goede techniek in de winstpartijen liet zien, maar twee keer ‘ging het licht uit’ in een gewonnen stelling. Vermoeidheid? Concentratieverlies? Te veel aan de bar gehangen…? Ach, volgend jaar neem ik er vakantie voor 🙂

  6. Proficiat aan alle skoggers die hebben deelgenomen. Als het voor sommigen misschien een troostje is “als het licht uit ging”: ik hoorde bij mijn bezoek aan Brasschaat volgende uitspraak van Maurice Engelaer; “Schaken kan toch plezant zijn, maar spijtig genoeg is het eigenlijk niks voor mensen”.

  7. Onze jeugdleider zal zeker blij zijn met het demobord. Proficiat aan allen en aan Daniël in ’t bijzonder. Ik probeer alvast er volgend jaar terug bij te zijn…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *