De hel van Mortsel

Avatar foto

DoorJan T'Sas

nov 8, 2010 250 views

Bij de start van elke thuismatch in de Interclubs heten we braaf onze tegenstanders welkom. Zo braaf dat iemand zondag zei: ‘We zouden ze welkom moeten heten in de hel van Mortsel.’ Het idee alleen gaf onze teams blijkbaar vleugels. SKOG 1 stuntte een 4,5-1,5 zege bij elkaar tegen KASK 1 en heeft nu, net als SKOG 7, het maximum van de punten! Ook SKOG 2, 3, 4 en 7 wonnen overtuigend, al kregen we enkele forfaitoverwinningen cadeau. Enkel SKOG 5 en 6 verloren. Een mooie Interclubmiddag!

6 reactie op “De hel van Mortsel”
  1. Heb ik nu een dt fout gemaakt in mijn 1e paragraaf, met name in gepareert ? Technisch gezien wel natuurlijk, maar er was een wijziging aan de tekst aan voorafgegaan, van “pareert” naar “gepareerd” waarbij de ge werd voorgevoegd, en de omzetting van de t naar de d vergeten. Mijn excuses aan alle neerlandofielen. Zal proberen in het vervolg eerst zelf mijn schrijvelarijen te herlezen vooraleer op het knopje te duwen !

  2. knappe overwinning, pluim voor nikolaas en pascal, maar wat ik niet snap is de remise van alain ? je tegenstander was hopeloos aan het knoeien en zocht naar tactische trukjes bijgevolg, wat is er misgegaan?

  3. Reactie op het verslag van SKOG3 : gewoon een bordje hangen bij de ingang : verboden voor kinderen.Geen problemen meer.

  4. Quinten geloof mij maar naast het bord zie je niets of begrijp je niets van wat er aan de hand is in een partij ! Zelfs ik aan het bord wist totaal niet waar het over ging!
    ik kan je wel zeggen dat mijn tegenstander helmaal niet geknoeid heeft zelfs met mijn 4 pionnen meer sta ik glad verloren! Volgens de computer staat het op zeker moment op -5!! das dus gelijk aan opgeven ! Remise is dus een droom van een resultaat in die stelling! Ik heb in het beste geval even op +1 gestaan! Ben wel blij dat ik de enige zet vond die niet verloor ! en Gelukkig heb jij het einde van Pascal zijn partij niet gezien want zijn tegenstander blunderde zijn dame weg in een dameeindspel met pion meer !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *