Bij de start van elke thuismatch in de Interclubs heten we braaf onze tegenstanders welkom. Zo braaf dat iemand zondag zei: ‘We zouden ze welkom moeten heten in de hel van Mortsel.’ Het idee alleen gaf onze teams blijkbaar vleugels. SKOG 1 stuntte een 4,5-1,5 zege bij elkaar tegen KASK 1 en heeft nu, net als SKOG 7, het maximum van de punten! Ook SKOG 2, 3, 4 en 7 wonnen overtuigend, al kregen we enkele forfaitoverwinningen cadeau. Enkel SKOG 5 en 6 verloren. Een mooie Interclubmiddag!

6 reactie op “De hel van Mortsel”
  1. Heb ik nu een dt fout gemaakt in mijn 1e paragraaf, met name in gepareert ? Technisch gezien wel natuurlijk, maar er was een wijziging aan de tekst aan voorafgegaan, van “pareert” naar “gepareerd” waarbij de ge werd voorgevoegd, en de omzetting van de t naar de d vergeten. Mijn excuses aan alle neerlandofielen. Zal proberen in het vervolg eerst zelf mijn schrijvelarijen te herlezen vooraleer op het knopje te duwen !

  2. knappe overwinning, pluim voor nikolaas en pascal, maar wat ik niet snap is de remise van alain ? je tegenstander was hopeloos aan het knoeien en zocht naar tactische trukjes bijgevolg, wat is er misgegaan?

  3. Reactie op het verslag van SKOG3 : gewoon een bordje hangen bij de ingang : verboden voor kinderen.Geen problemen meer.

  4. Quinten geloof mij maar naast het bord zie je niets of begrijp je niets van wat er aan de hand is in een partij ! Zelfs ik aan het bord wist totaal niet waar het over ging!
    ik kan je wel zeggen dat mijn tegenstander helmaal niet geknoeid heeft zelfs met mijn 4 pionnen meer sta ik glad verloren! Volgens de computer staat het op zeker moment op -5!! das dus gelijk aan opgeven ! Remise is dus een droom van een resultaat in die stelling! Ik heb in het beste geval even op +1 gestaan! Ben wel blij dat ik de enige zet vond die niet verloor ! en Gelukkig heb jij het einde van Pascal zijn partij niet gezien want zijn tegenstander blunderde zijn dame weg in een dameeindspel met pion meer !

Een reactie achterlaten