8 reactie op “De nieuwe elopunten zijn er”
 1. Wat een grafiek! Hoe vaak staat het getal 25 op die rechteras? En de helft van de oranje staafjes zijn niet of maar half ingevuld! En dat blauwe staafdiagram wandelt opzij! Het is goed om te zien dat artificiële intelligentie nog steeds behoorlijk stupide is.

  Verder heeft Kenneth ook 30 puntjes erbij gekregen. Daarnaast is er ook één nieuwkomer op onze lijst: Alex komt op 1511 binnen.

 2. Je moet maar eens aan AI vragen om een afbeelding van een schaakbord te maken. #nogwerkaandewinkel

 3. ChatGPT geeft regelmatig antwoorden die op niets lijken gebaseerd te zijn. Stel maar eens volgende vraag: “Is er een slager die Belgisch kampioen schaken werd?” of “Wie werd in 1987 Belgisch kampioen schaken.”. Of ietwat grappig “Wie is voorzitter van schaakkring oude god? –> Antwoord ChatGPT: “De huidige voorzitter van Schaakkring Oude God is Patrik Broekmans​ (Schaakkring Oude God)​.”.

 4. ah, dus Jan is eigenlijk maar een stroman op de voorzittersstoel?
  Aan alle schakers van het BK: veel succes en veel plezier!

 5. Wie stelt er nu zo´n idiote vragen,Gert Van Bunderen ?

 6. Zijn echt niet zo’n idiote vragen. De Belgische kampioen in 1974 was effectief slager!

 7. Als je ChatGPT laat doen, zie zelfs ons hele bestuur er anders uit (ik het niet nagevlooid of het ook daadwerkelijk allemaal schakers zijn):
  Wedstrijdleider: Guy Baete
  Penningmeester: Jan Aerts
  Secretaris: Hugo Vanden Berghe
  Jeugleider: Tim De Ridder
  Materiaalbeheerder: Mathias Van der Locht
  En voor alle zekerheid vroeg ik nogmaals wie de voorzitter is en kijk, blijkbaar zijn er verkiezingen geweest, want nu heet hij Tony Verhoeven. Kortom: het zijn duidelijk geen vragen om aan AI te stellen. Voorlopig althans.

 8. De Belgische schaakkampioen in 1974 was wijlen Jean Moeyersons.
  Een zeer aimabel man,blitzkanon en tevens rein van inborst,alhoewel hij vele jaren in een open krankzinnigengesticht gezeten heeft.
  Kortom,een man te goed voor deze wereld.
  Hij was leerjongen bij een slager ,maar werd naar eigen zeggen uitgebuit en misbruikt(niet sexueel).Waarschijnlijk dateren zijn psychologische complexen van die tijd.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *